Nové obchodní podmínky pro rok 2020

Reagujeme na požadavky zákazníků a upravujeme všeobecné obchodní podmínky firmy SPECTRA tak, aby reflektovaly požadavky zákazníků a vedly k větší spokojenosti a jistotě.

Vážení obchodní partneři,
dovoluji si vás informovat, že od 1. 3. 2020 měníme všeobecné obchodní podmínky. Nové všeobecné obchodní podmínky společnosti SPECTRA vstupují v platnost 16. 3. 2020. K tomuto kroku jsme se uchýlili z důvodu udržení námi nastaveného vysokého standardu služeb a dodávek.

Implementovali jsme do smluvních podmínek zpracování telefonických objednávek, upravili jsme oddíl smluvních pokut a vad dodávek. Poštovné a balné zůstává beze změny. Balíky zasíláme zdarma od hranice 20 000 Kč za objednávku (bez DPH). V rámci balíků, které jsou ohodnoceny pod touto hranicí, účtujeme částku 250 Kč bez DPH v rámci ČR, 400 Kč bez DPH v rámci SR. Pokud objednáváte narychlo, a přesto požadujete expresní vyřízení do 72 hodin, účtujeme vám příplatek ve výši 750 Kč bez DPH. Tímto příplatkem zajistíme to, že se vám budou moci naši zaměstnanci věnovat přednostně.

Děkuji vám všem za projevenou důvěru a za naši vzájemnou spolupráci. Věřím, že provedení těchto změn povede k ještě většímu zkvalitnění našich služeb a tím i k vaší větší spokojenosti.

Ing. Tomáš Peterka

Specialista v oblasti polyuretanů

+420 724 895 237
tomas.peterka@spectrachemie.cz