Pěňovací zařízení

Jak efektivně vyčistíte velké plochy v potravinářství i ve výrobě?

Spectra - FOAM 410 TK

Pěňovací zařízení pro ošetření a dezinfekci velkých ploch

Proč to dělat složitě, když to jde i jednoduše. Představujeme vám pěňovací zařízení Spectra - FOAM 410 TK a Spectra - FOAM gun 365. V čem vám usnadní čištění a dezinfekci prostorů? Které se hodí pro váš provoz? Čtěte dál

K čemu Spectra - FOAM 410 TK využijete

Takový tlakový postřikovač pro čištění velkých ploch oceníte v každém výrobním podniku. Věříme, že zejména v potravinářských provozech, kde je potřeba čistit a dezinfikovat plošně, si rychle najde své místo v každodenním provozu.

Jak Spectra - FOAM 410 TK vypadá

Nádrž postřikovače je vyrobena z oceli s vnitřním plastovým povrchem a objemem 10 l. Zařízení obsahuje kompresorovou přípojku a zabudovaný manometr. Možné je i ruční tlakování - to je osazeno popruhy pro nošení na zádech a pohodlnější využití.

K zařízení dodáváme

  • 2 druhy trysek - napěňovací a postřikovou
  • 3 druhy patron pro různé typy pěnění

POZOR! Do zařízení používejte pouze čisticí přípravky se vhodným složením. Při dlouhodobém používání nesprávných čistidel může dojít k narušení nádoby a trysek. Důležité také je při výběru myslet na způsob aplikace a účel prostředku.

Pro běžnou údržbu doporučujeme čističe Lerasept L 420 a Lerades CSR 501. 

Lerasept L 420 je lehce pěnivý čistič s dezinfekcí pro ošetření velkých ploch (stěny, podlahy, stropy, zařízení). Používá se ve velmi malé koncentraci. Je vhodný do potravinářských provozů. 

Lerades CSR 501 je alkalický pěnový čisticí a dezinfekční prostředek, který obsahuje chlór. Používá se při čištění nerezové oceli, betonu, strojů a přístrojů z materiálu odolných vůči chlóru. 

Spectra-FOAM gun 365

Zpěňovač čistidel s napojením na hadici s vodou

K čemu Spectra - FOAM gun 365 využijete?

Postřikovač usnadní nanesení čisticích a dezinfekčních prostředků na velkých plochách a stěnách provozu. 

Jak Spectra - FOAM gun 365 funguje

Nádobu zařízení naplníte vámi zvoleným čisticím prostředkem v koncentrátu a vyberete vlastní poměr ředění (až 5 různých hodnot dle potřeby provozu). Tryska vytvoří hustou pěnu, což vám pomůže efektivně vyčistit podlahy i stěny. Zařízení se napojuje na přívod vody se spotřebou cca 5l za minutu.

Zpěňovač Spectra - FOAM gun 365 lze použít v potravinářství pro gastro zařízení i ve výrobním průmyslu.

Jestliže tápete, vůbec neváhejte a kontaktujte nás. Doporučíme vám vhodný čistič, poradíme s nastavením zařízení a případně zodpovíme jakékoli další otázky. 

Ozvěte se Davidovi.

Ing. David Stavjaník

Specialista v oblasti potravinářství a moderní údržby

+420 702 051 231
david.stavjanik@spectrachemie.cz

Spectra-FOAM 410 TK
Spectra-FOAM gun 365