PF 2022

Takový byl náš rok 2021

Loni touto dobou jsme vám i sobě přáli, aby byl rok 2021 klidnější a stabilnější než ten, se kterým jsme se loučili. Člověk míní, život mění. Turbulence roku 2021 byly dobrodružné v mnoha ohledech.

Výzev nám do cesty spadlo hned několik. Kolísání dopravy, tedy i problematická dostupnost materiálů, prověřila a ověřila množství našich skladových zásob. Naštěstí pro nás i pro vás - zásoby a rezervy my ve SPECTŘE ctíme. Těch 30 let fungování firmy (ano, letos jsme oslavili třicáté výročí) nás rozhodně něco naučilo. Díky tomu jsme vám mohli krýt záda ve chvíli, kdy výrobní firmy v okolních státech musely z nedostatku materiálů omezit produkci.

Zapracovali jsme také na lepší komunikační platformě, abyste s námi mohli být kdykoli ve spojení. Začátkem roku taky připravujeme zavedení nového ERP systému a navíc jsme k tomu všemu koupili malý termotrack. To všechno proto, abychom vám za každé situace zaručili kvalitu dodávaných materiálů i našich služeb.

Zbývá ještě poděkovat

Po třiceti letech ve vedení firmy se zakladatel Gustav Peterka rozhodl předat své zkušenosti i pomyslné žezlo novému nástupci. Před Gustou smekáme a děkujeme za to, že to s námi ty dlouhé roky táhl a vydržel. Jsme pyšní, že jsme ho mohli nazývat kolegou, šéfem a přítelem. Ve vedení firmy se budete od nového roku potkávat s inženýrkou Terezou Petrášovou, Gustovou dcerou. Geny se nezapřou, však uvidíte.

Vážení obchodní partneři, vám i vašim zaměstnancům děkujeme za spolupráci a za přízeň. Popřáli bychom vám klidnější a stabilnější rok 2022, ale možná vám raději něco slíbíme. V roce, který nás čeká, uděláme opět vše pro to, abychom udrželi a zase o kousek posunuli kvalitu dodávaných materiálů i našich služeb. Přesně, jak jste u SPECTRY zvyklí.

Veselé Vánoce a úspěšný nový rok!

Za tým SPECTRY,
Tomáš Peterka

Ing. Tomáš Peterka

Managing director

+420 724 895 237
tomas.peterka@spectrachemie.cz