Spectra-COAT Antistatic - pomocník v boji proti vzniku statického náboje v násypkách

Hledáte vhodné řešení, jak předejít problémům způsobených hromaděním elektrického náboje?

Spectra-COAT ANTISTATIC je speciálně vyvinutý antistatický prostředek bez obsahu silikonu a vody. Vytváří antistatický, transparentní film, který zabraňuje hromadění prachu a nečistot, zabraňuje vzniku statického náboje a tření. 

Kde antistatický sprej využijete?

Své využití najde mimo jiné v plastikářském průmyslu pro použití v hrdlech a násypkách, kde zabraňuje lepení nečistot a prachu z granulátů, barviv a jiných aditiv a napomáhá lepšímu skluzu. Díky vysoké vzlínavosti proniká do nejmenších mezer.

Tento produkt je vhodný také pro použití v prašném prostředí, jako je např. textilní a dřevozpracující průmysl. Spectra-COAT ANTISTATIC zabraňuje vzniku statické elektřiny na papíru, textilu, kovu, kartonu. Je možné použití v přesných měřících přístrojích citlivých na elektrostatické napětí.

Další vlastností Spectra-COAT ANTISTATIC je vysoká vstřebatelnost do pryže a plastů, které impregnuje a dlouhodobě ochraňuje. Je odolný proti vodě a povětrnostním vlivům, dlouhodobě stálý bez jakékoli ztráty kvality

Výhody antistatického spreje Spectra-COAT Antistatic

✓ Jednoduchá aplikace díky speciálně navržené trysce
✓ Nízká spotřeba díky extrémně tenkému filmu
✓ Výborná přilnavost a vzlínavost, dlouhodobá ochrana.

Spectra-COAT ANTISTATIC
  • Sprej (400 ml)

Unavuje vás neustálé hledání vhodného produktu u více dodavatelů? Svěřte své potřeby do našich rukou - rukou opravdových specialistů v daném oboru!

 Společně s našimi dodavateli vám vždy nabídneme komplexní řešení, které šetří váš čas i energii.

Roman Peluněk

Prodej a technická podpora

+420 725 915 779
roman.pelunek@spectrachemie.cz

Chcete pomoct vytvořit komplexní řešení v oblasti čištění a mazání, zkonzultovat vaše požadavky nebo rovnou některé produkty vyzkoušet? 

Ozvěte se Romanovi