Už jste slyšeli o revoluční technologii SKIN-COAT?

Revoluční technologii finální úpravy povrchu SKIN-COAT představila společnost BOMIX na konci roku 2019. Pojďte si přečíst, v čem spočívá a jak by mohla být prospěšná právě vám a vašemu provozu.

Co je SKIN-COAT technologie

SKIN-COAT je povrchový lak (jedno-komponentní i dvou-komponentní) na hotové díly z PUR materiálů, a to nejlépe s otevřeným povrchem. Úprava přesně dle požadované barvy a odstínu je samozřejmostí (RAL, RAL Design, HKS, Pantone, NCS nebo jejich barevné vzorky).

Jak SKIN-COAT technologie funguje

SKIN-COAT vytvoří funkční odolnou elastickou vrstvu, u které dle potřeby nastavíte různé druhy vlastností - antibakteriálnost, biokompatibilitu, odolnost vůči oděru a otěru, nehořlavost, vodivost atd.

Kdy a kde se vyplatí SKIN-COAT technologii použít?

Tento druh funkčního povrchu je vhodný pro aplikace s technologií měkké pěny, které vyžadují vysokou odolnost a elasticitu povrchů. Hodí se i pro produkty, u kterých je třeba zajistit nenasákavost - ta je s technologií SKIN-COAT pod úrovní 2%. 

SPECTRA a Bomix Chemie GmbH

Tato německá firma patří do skupiny Berlac Group. O produkty pro povrchovou úpravu polyuretanu se zabývá od roku 1975. Spolupráce SPECTRY a Bomix Chemie GmbH trvá od roku 2009, kdy jsme společně rozšířili sortiment v oblasti zpracování polyuretanů. To vedlo k nabídce IMC laků a pigmentové pasty pro probarvení polyuretanů a produktů pro povrchové úpravy. Naše spolupráce od té doby trvá a dále se rozšiřuje. 

 

Chcete se o tomto produktu dozvědět víc nebo jej přímo vyzkoušet ve vaší výrobě? 

Ozvěte se Michaelovi. 

Mgr. Michael Markytán

Specialista v oblasti polyuretanů

+420 607 785 994
michael.markytan@spectrachemie.cz